Ki csinálja? – Ezért fontos a jó szakember

Vajon hol és hogyan találhatunk megbízható mesterembereket építkezéshez vagy lakásfelújításhoz? Nehéz döntés, hogy kinek a kezébe adjuk az otthonunkat, kire bízzuk álmaink megvalósítását, de talán ez a néhány tipp a segítségedre lehet.

Mekk mester vagy profi?

Mint minden szakmában, kőművesből, burkolóból, építésvezetőből is találhatunk profit és kicsit kétbalkezes szakit is. Ezt egy minta munka, referencia bekéréssel könnyen orvosolhatjuk.

„Távozás után reklamációt nem fogadunk el”

Minden esetben győződjünk meg róla, hogy a szakember, vállalat céges adatai online is megtalálhatóak, hogy probléma esetén tudjunk kihez fordulni.

A szakszerű tetőért

A tető munkálataihoz mindenképp keressünk egy jól képzett Rendszermestert vagy Tetőfedőt, aki nem csak a cserepeket, de a tetőfóliát és a többi tartozékot is időt állóan és szakszerűen fel tudja szerelni.

Ha tetőrendszert szeretnél

Alapvetően nem szükséges a kiválasztott gyártó saját szakembereit felbérelni a munkára, hiszen a tető rendszerelemeit bárki felteheti, viszont a szakszerű kivitelezés nagyon fontos – befolyásolhatja a tető tartósságát és energiatakarékosságát –, illetve érdemes annak is utána nézni, hogy az adott gyártó, akitől vásároltál, milyen feltételekhez köti a garanciaérvényességet!

További blogbejegyzések

<