Baromfiudvar irodaház fejlesztése

Debrecen 2015, 2016

A Baromfiudvar irodaházának felújítása és átalakítás egy kihívásokkal teli projekt volt számunkra, hiszen a régi irodaházból kellett modern munkakörnyezetet kialakítanunk. Fontos volt, hogy a napi tevékenységet, a dolgozók munkáját ne zavarjuk meg, ennek érdekében a zajos, bontási munkálatokat éjszaka végeztük, a törmelékeket az irodán kívül távolítottuk el.

A vállalatnál egy légtérben közel 30 fő dolgozik, ezért egy olyan open office-t terveztünk számukra a felső szintre, amelyben a párhuzamos munkavégzések során sem alakul ki alapzaj. Hangelnyelő falakat, akusztikus gipszkartont, kőzetgyapotot, speciális álmennyezeti lapokat használtunk az iroda kialakításához.
Az alsó szinten a tárgyalók kaptak helyet, ezért olyan mobilfalakat terveztünk bele, amelyek segítségével 1 nagy tárgyaló 2 kisebbé alakítható vagy fordítva.

Tekintse meg további munkáinkat

Leköthető ikerházak

Debrecen, Hármashegy utca

A város zajától távol, Debrecen kertvárosi részén, egy csendes, nyugodt, átmenő forgalom nélküli utcában hamarosan épülő összközműves családi ikerházak leköthetők. Az ikerház…

Megnézem »
<