Ismerje mega Corvin módszert

Olyan otthonokat építünk, melyekbe mi is jó szívvel beköltöznénk

Minden megbízásunkra úgy tekintünk, mintha a saját házunk építésébe fognánk, így nem 6-9 hónapra vállalunk kivitelezést, hanem 1 évre. Hiszen ennyi idő kell ahhoz, hogy azt az első osztályú minőséget tudjuk nyújtani megbízóinknak, ami mellé büszkén adjuk a nevünket, és ami számunkra is megfelelő.

A tervezések során sok egyéb mellett kiemelt figyelmet fordítunk a praktikusságra és az élhetőségre, hiszen ezek miatt lehet egy házból otthon. Azért, hogy valóban kompromisszummentes otthonokat tudjuk építeni ügyfeleinknek, fontos, hogy megismerjük őket, mindennapi szokásaikat, életvitelüket, igényeiket. Ha ezekhez alkalmazkodva, előre gondolkodva, megfontoltan tervezzük meg és építjük fel házukat, akkor fogják tudni igazán sajátjuknak tekinteni és otthon érezni magukat benne.

Új otthont keres?Nézze meg leköthető lakásainkat
Az alaposság a mércénk, nem a gyorsaság

Nem az az elsődleges szempont, hogy minél gyorsabban befejezzük projektjeinket, hanem az, hogy egy olyan beruházást adhassunk át, amely első osztályú munkát, időtállóságot képvisel. Számunkra ismeretlen kifejezés az, hogy „jó lesz az úgy” vagy „majd eltakarjuk”, és az sem mindegy, hogy valami csak megszárad vagy meg is köt! Nekünk fontos az anyagok megfelelő pihentetési idejének betartása, betartatása, mindezt pedig napi rendszerességgel személyesen ellenőrizzük. Ezért is vállaljuk 1 évre az otthonok építését.

Személyes találkozás, folyamatos, őszinte kommunikáció

Mielőtt elkezdjük egy adott otthon megvalósítását, szeretjük személyesen is megismerni ügyfeleinket. Hiszen jó, ha már induláskor kiderül, hogy valóban tudunk-e majd együtt dolgozni, hogy kompetensnek tart-e a kedves ügyfél az otthona építéséhez, és hogy közös érdekek mozgatnak-e minket. Amennyiben mindhárom kérdésre pozitív a válasz, örömmel látunk neki a tervezésnek.

Ahhoz, hogy valóban személyre szabott otthonokat építhessünk, fontos, hogy a tervezés első lépéseként beszélgessünk arról, hogy milyen igényeket támasztanak a megbízók a jövőbeni otthonukkal szemben, milyen szokásaik vannak a leendő lakóknak, milyen életvitelt folytatnak.

A kivitelezés fázisában is folyamatosan és őszintén kommunikálunk megbízóinkkal. Nem csak akkor tájékoztatjuk őket, ha minden a meghatározott terv szerint, a megszokott ütemben halad, hanem akkor is, ha valamilyen váratlan, nem tervezett dolog történik. Ezekről nem csak telefonon keresztül vagy személyesen kommunikálunk, hanem e-mailben is tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Segítünk az építőanyagok gazdaságos kiválasztásában

Időnként A és B termék közül is nehéz választani, nemhogy a piacon található több tucatból, és így van ez az építőanyagokkal is. Még jobban nehezítheti a helyzetet, ha nem is igazán tudja, mi alapján hasonlíthatná össze azokat. Ebben is tudunk segíteni. Tanácsot adunk abban, hogy mik azok, amin tud spórolni és mik azok amin nem is szabad.

Hiszen vannak olyan építőanyagok, amelyek gazdaságosabbá teszik a kivitelezést, amelyeket ki lehet váltani kedvezőbb árú, kevésbé ismert termékekkel. És amelyek minőségben és funkcionalitásukban ugyanúgy viselkednek, mint a paletta drágább darabjai, azonban kedvezőbb az áruk.

Nem teszünk különbséget a munkáink között

Ugyanolyan odafigyeléssel és gondossággal vetjük bele magukat egy kerítés építésébe, mint egy komplett családi ház megtervezésébe és kivitelezésébe. Hiszen mi minden ügyfelünket egyenrangúnak tekintünk, így kisebb projektekre is örömmel sort kerítünk, ha az általunk meghatározott ütemtervbe belefér. Az a fontos számunkra, hogy ugyanazok az érdekek vezéreljenek minket, mint megbízóinkat, és hogy megtaláljuk a közös hangot, hiszen így tudunk hosszú távon közösen elégedettek lenni.

Hogyan dolgozunk?

Nem szimplán házakat építünk. Minden esetben arra törekszünk, hogy megbízóinknak az új otthonukat adhassuk át. Olyat, amelyet igényeikhez igazítva tervezünk, és melyben a család minden tagja otthonosan tudja majd magát érezni.

Kérdése van?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi űrlapunk kitöltésével.

Referenciáink

Hegyvidéki otthon
Családi házak a "nyugalom szigetén"
Leköthető ikerházak
Patika építése
Pormentes kertesház
Irodák fejlesztése
Emeletes ikerház
Amerikai stílusú családi ház