Ügyfeleink mondták

Nem titok, hogy megalakulásunk óta a pontosság, a minőség és nem utolsó sorban a szakmai elkötelezettség számunkra nagyon fontos momentum. Ezért elvárjuk nem csak saját dolgozóinktól, hanem partnercégeinktől ezen szemléletet! Nyugodt szívvel mondhatom, a mai világban ezt a korrekt üzleti magatartást, munkához való hozzáállást mi megtaláltuk a Corvin Ép-Ker Kft vezetőiben és dolgozóiban egyaránt! Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt években számos projekten dolgoztunk velük együtt, mályi és debreceni irodaházaink bővítésén, fejlesztésén! Kommunikációs készségük, szakmai tudásuk megoldást nyújtott, ha bármi akadály gördült elénk a kivitelezés során! Mi újra a Corvin Ép-Ker csapatát választottuk!

Váradi Zoltán, műszaki igazgató - Baromfiudvar 2002 Kft

Nem könnyű időszak az ember életében amikor építkezik, de jól megválasztott szakemberek segítségével egészen viselhető, sőt még élvezhető is. Nekem szerencsére sikerült pozitívan megélni, amely nagy mértékben a Corvin Otthonépítőknek köszönhető. Nagyon alapos, apró részletekre is kiterjedő árajánlatot készítettek a megvalósításra, amely nem változott az építkezés során. A tervrajz kialakításától a beköltözésig sok jó, hasznos dologra hívták fel a figyelmemet, amelyekre az ember nem is gondol. Kérdéseimre mindig készségesen, szakértelemmel válaszoltak, a folyamatos, jó hangnemű kommunikáció megnyugtató volt számomra. Az építkezés során felmerülő változtatásokat segítőkészen, rugalmasan kezelték. A munkálatok folyamatos kontroll alatt folytak. Többször kaptam dicséretet a minőségi munkára az építkezésen nem dolgozó, azonban ahhoz értő ismerősöktől. Egy jól sikerült, igényes munkával megvalósított lakás rengeteg örömöt okoz a hétköznapokban, ezért nem mindegy kivel vágunk bele házunk építésébe. Én újra a Corvin Otthonépítőket választanám.

Dr. Szerző Ákos, Hajdúszoboszló

Rendkívül rugalmas, felkészült és jó megoldásokat hozó csapat. A tervezésnél, az engedélyek és az építőanyagok beszerzésénél igazán nagy segítség volt a szaktudásuk. A határidőket betartva, folyamatosan kommunikálva építették a házat. Elégedett vagyok, mai napig szeretem az otthonomat, hiszen minden úgy működik, ahogy megterveztük.

Pogány Csaba, Debrecen

István és Zsolt már kezdetekkor bizalmat ébresztettek bennünk, és ez azóta sem változott. Nem adják mindenhez a nevüket, ezzel pedig egy külön értéket teremtenek a mára már felhígult építőiparban. Amit kiadnak a kezük közül, az minőségi és esztétikus. István már a telek kiválasztásakor sokat segített, szaktudása és műszaki rálátása elengedhetetlen volt a munkafolyamatokhoz és az ellenőrzéshez. Mindig tudtuk, hogy mi van jelenleg folyamatban, és hogy mi van előkészítés alatt. Zsolt a szükséges alapanyagokat és eszközöket intézte, folyamatosan egyeztettünk a szakmai és az anyagbeli választásokról, ami legalább ilyen fontos volt a megnövekedett piaci hiány miatt. Az otthonunk olyan lett, amilyet szerettünk volna. Így biztos vagyok abban, hogy az évek múlásával is elégettek leszünk vele. Házat építettek nekünk és otthont kaptunk!

Fagyal István Tamás, Debrecen-Józsa

Szuper volt a közös munka. Mindenben kaptunk segítséget és ötleteket tőlük, ha elakadtunk elláttak minket tanácsokkal. 3 év után is minden tökéletes az otthonunkban. Igazán megbízható csapat, egyedi ötletekkel, példás segítőkészséggel.

Nagy Viktória, Debrecen

Nagyon elégedettek vagyunk a Corvin Otthonépítőkkel. Kérdés esetén mindig készséggel álltak rendelkezésünkre, szakmai és saját tapasztalataikat is megosztották velünk. Évek múltán is meg vagyunk elégedve a házunk minőségével. Ismerőseink azóta is kérik az elérhetőségeiket, hiszen látják milyen remek munkát végeztek. Pontos, precíz, megbízható és lendületes csapat!

Enyedi-Pintye Nóra

Gördülékeny volt a közös munka, és ez egy építkezésnél nagyon fontos. Hetente többször beszéltünk, egyeztettünk, és ennek köszönhetően sikerült jó döntéseket hoznunk. Mindig tudtuk mi fog történni az elkövetkező napokban. Ha csak nem volt valami vis major (pl. időjárás miatt), akkor az ütemterveket tudtuk tartani.

Karsheh Nabil, Debrecen
<